Моят съпруг е действащ народен представител. Рая Назарян като председател на Народното

...
Моят съпруг е действащ народен представител. Рая Назарян като председател на Народното
Коментари Харесай

Съпругата на Джейхан Ибрямов: Смятам, че Рая Назарян няма да свали имунитета му

„ Моят брачен партньор е настоящ депутат. Рая Назарян като ръководител на Народното събрание може да смъкна имунитета му. Смятам, че като правист няма да го смъкна “, съобщи Биршен Ибрямова, брачната половинка на задържания депутат Джейхан Ибрямов. Тя отиде в ГДНП, с цел да види брачна половинка си.

„ Аз от през вчерашния ден нямам информация какво се случва с него. КОНПИ не ми дадоха информация. Казаха, че вършат обиск, само че не ми демонстрираха никакъв документ “, сподели тя пред bTV. В късните часове на 2 октомври се организира акция в парцели на Джейхан Ибрямов. Той беше и арестуван.

„ Вкъщи бях с двете ни деца. Това се случи късно вечерта в  21 часа. Разбирам, че обвиняване няма. Защо човек с имунитет и без обвиняване е арестуван? “, акцентира Ибрямова.

Прокуратурата изиска събаряне на имунитета на Джейхан Ибрямов от ЦИК и Народно събрание. Ако това стане, Ибрямов ще бъде упрекнат за пазаруване на гласове. Той е арестуван за 24 часа до „ Пирогов “ с част от поискани 400 хиляди лв.. Белязаните банкноти са били 100 хиляди лв.. Има и запис на неговия глас, съгласно държавното обвиняване.

„ Това е инсценировка. Ние от четири месеца насам с моя брачен партньор сме на страната на Ахмед Доган. Това следва да се случи с всички, които поддържат Доган “, добави Ибрямова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР